GerillaGiccs

Gerillafotók giccsekről - tőled és tőlünk

A lepkeszagolás az ízlésre ártalmas lehet ...

2015. október 11. 20:18 - LélekPillangó

Amikor a tervező megálmodta a zöld kockás abroszt a kutyus nyakába, hogy decensen takarja a fröccsöntési illesztést, aminek a sorjázása kicsit tökéletlen, nos akkor még nem gondolt arra, hogy mekkora szerepe is lesz ennek abban a finom, pasztell enteriőrben, ahol a tapadómancsos eb nem átall egy szintén tapadócsápos pillangó alfelébe egészen pofátlan módon beszagolni. 

Pedig aki igazi giccsimádó, annak tudnia kell, hogy a giccsvilágban mindenki póniló és nem esznek mást, mint szivárványt meg lepkekakit ... (IDE kattints, ha baromira nem tudod miről van szó, de csak ha már ülsz ..) 
A lepkekaki pedig krónikus, kétoldali giccsérzékenységhez vezet, ha letüdőzöd. 
Felhívnám még a figyelmet a gondosan kidolgozott színezésű kutyust kiválóan ellenpontozó teljesen egyszerűen csak úgy odafröccsöntött pillangócskára. Különös kontrasztot képeznek ők ketten. Megnyitják szemünket a világra, mely ezzel a kompozícióval bájosabb, messzebbre tekintő és felettébb igényes hatást kölcsönöz kedves kis konyhánknak! 

Imádni való! Nem? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerillagiccs.blog.hu/api/trackback/id/tr797959168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása